روستای نصیر آباد کجاست؟ | آدرس | جمعیت | جاهای دیدنی | سوغات | عکس
فهرست عناوین
روستای نصیر آباد یکی از روستاهای اطراف شهر ساری است. ساری، با وسعت و تنوع منطقهٔ استان مازندران، به عنوان یک مقصد گردشگری زیبا شناخته میشود. این شهر با طبیعت فراوان و جاذبههای دیدنی، گردشگران را از سراسر ایران به خود جلب کرده است. روستاهای اطراف ساری نیز با تنوع غنی از مناظر طبیعی و فرهنگی، تجربیات متنوعی را ارائه میدهند. روستای ارطه با زیباییهای خاص خود و سنگهای قدیمی تاریخی، گردشگران را به دورانهای گذشته میبرد. شهر تنکابن با سواحل چشم نواز دریای خزر و فرهنگ محلی خاص، یک مقصد دلچسب برای گردشگران است. مرزنآباد با تنوع کوهستانی و مناظر طبیعی زیبا، توجه علاقهمندان به طبیعت را به خود جلب کرده است. حالا به معرفی یکی از این روستاها به نام روستای نصیرآباد، میپردازیم.
روستای نصیر آباد کجاست؟
دهستان نصیرآباد، یک منطقه زیبا در فاصله ۲۵ کیلومتری شمال مرکز استان مازندران، در بخش رودپی شمالی واقع شده است. این روستا از سمت شمال به روستای سوته، از سمت جنوب به روستای موزی باغ، از سمت غرب به زمینهای کشاورزی روستای پنبه چوله و از سمت شرق به زمینهای کشاورزی روستای قجرخیل منتهی میشود. دهستان نصیرآباد با فضایی دلانگیز و طبیعتی آرامشبخش افراز یافته است. این منطقه با موقعیت جغرافیایی مناسب و امکانات خوبی که در اختیار دارد، گردشگران را به خود جذب کرده و مقصدی دلچسب برای سفرهای آرام و لذتبخش محسوب میشود. دسترسی آسان به دیگر مناطق اطراف از جمله روستای سوته و موزی باغ این دهستان، تجربهی سفری فراموشنشدنی را فراهم میکند.
آدرس روستای نصیر آباد:
25 کیلومتری از شمال استان مازندران در نزدیکی تن کابن
جاذبه های طبیعی و تاریخی روستای نصیرآباد
روستای نصیر آباد با طبیعت بکر خود مقصد خوبی برای گردشگری شده است. چند نمونه از این دیدنی ها را به شما معرفی میکنیم:
- تالاب حمید آباد (مشاهده روی نقشه)
- روستا و دریاچه چورت (مشاهده روی نقشه)
- برج و روستای رسکت (مشاهده روی نقشه)
علاوه بر جاذبه های طبیعتی، روستای نصیر آباد دارای جاذبه های تاریخی نیز هست که برخی از آن ها را برایتان نام میبریم:
- تکیه عبدالحسین خانی (مشاهده روی نقشه)
- تپه قلعه کتی (مشاهده روی نقشه)
- روستای شانه تراش (مشاهده روی نقشه)
- جنگل های سرسبز
- آبشار های خروشان
جمعیت روستای نصیر آباد
روستای نصیرآباد در دهستان رودپی شمالی واقع شده و براساس آخرین سرشماری مرکز آمار ایران در سال ۱۳۹۵، جمعیت آن تنها ۸۸ نفر بوده است. این میزان جمعیت کم، نصیرآباد را به یک روستای خلوت و آرام تبدیل کرده است که برای استراحتی طولانی یا چند روزه در منطقه شمال ایران، مکانی مناسب محسوب میشود.
جمعیت روستای نصیر آباد چند نفر است؟
88 نفر
سوغاتی های روستای نصیر آباد
در سفر به دهستان نصیرآباد، حتماً بهس تجربه خوراکیهای خوشمزه و محلی این منطقه بپردازید. این خوراکیها شامل شیرینیهای محلی، میوههای تازه از محل و نانهای محلی متنوع میشوند. از جمله محصولات محبوب این روستا میتوان به ازگیل، ترشیهای متنوع، زیتون و سایر خوراکیهای محلی اشاره کرد. این تجربههای متنوع در سفر شما به نصیرآباد، به یک سفر لذتبخش و متنوع تبدیل میشود.
محصولات محبوب روستای نصیر آباد:
ازگیل، ترشیهای متنوع، زیتون
صنایع دستی روستای نصیر آباد
دهستان نصیرآباد در این منطقه به عنوان یک مرکز صنایع دستی بسیار مهم شناخته میشود که نمایانگر غنای فرهنگی و هنری مردم مازندران است. مردم روستای نصیرآباد بهطور مشخص علاوه بر کشاورزی، در تولید صنایع دستی نیز فعالیت میکنند که برای آنها به عنوان یک منبع مهم درآمدی عمل میکند. صنایع دستی برجسته این منطقه شامل قالیبافی، گلیمبافی، جاجیمبافی، گلیمچهبافی، چوقا، حصیربافی، طراحی سنتی و نگارگری است. این تنوع در تولیدات دستی نشاندهنده ژرفای فرهنگی و هنری مردم این منطقه و تمدن آنهاست.
منبع در آمد مردمان روستای نصیر آباد:
قالیبافی، گلیمبافی، جاجیمبافی، گلیمچهبافی، چوقا، حصیربافی، طراحی سنتی و نگارگری
بهترین زمان سفر به دهستان نصیر آباد
دهستان نصیرآباد با تنوع اقلیمی، تجربههای متنوعی را در طول فصول مختلف سال ارائه میدهد. بهترین زمان برای سفر به این دهستان، بهار و پاییز است؛ زیرا در این دورهها هوا معتدل و خنک است و شمال منطقه با طبیعت زیبا بهخصوص دیدنی میشود. از سوی دیگر، سفر در زمستان به دلیل سرمای شدید و تابستان به خاطر گرما و رطوبت، توصیه نمیشود. با توجه به این توصیهها، بهار و پاییز به عنوان زمانهای مناسبتر برای لذت بردن از سفر به این منطقه شناخته میشوند، زیرا در این دورهها طبیعت پویا و زیبا خود را به نمایش میگذارد.